https://hygall.com/593391519
view 1060

“But you saved me! As difficult and as frustrating as it’s been sometimes, your goddamn strict rationalism and science have saved me a thousand times over. You kept me honest. You made me a whole person. I owe you everything, Scully, you owe me nothing.”

당신한테 짐만 될 뿐이라고 떠나려는 스컬리한테 멀더가 한 말 너무 시발 순애고 사랑이다 미친

그렇지만 당신이 절 살려줬잖아요! 가끔 힘들고 좌절스러울 때도 있지만 당신의 그 엄격한 합리성과 과학이 나를 수천번 넘게 살렸잖아요. 당신이 나를 진실하게 해줬어요. 날 완전한 사람으로 만들었어요. 난 당신에게 모든 걸 빚졌지만 당신은 내게 빚진 게 없어요 스컬리.

이러고 둘이 존나 키스할뻔햇는데 안햇단거 레전드인듯ㅠ
개빡치는데 맛잇군

엑스파일
댓글 작성 권한이 없음
글쓰기 설정